Dekmelding

We zijn blij om de definitieve keuze van de dekreu voor Jip bekend te maken. Onze keuze is gevallen op Flying Kangaroo Ighor, van Nils de Peuter.

Ighor is een reu die alles heeft wat wij in een reu zochten, een goede gezondheid, een ontzettend lief karakter, een hond met een enorme “will to please” en ook nog eens een prachtige donkerbruine vacht.

In huis is Ighor een vrolijke clown, Ighor is een slimme hond die geen streken uithaalt, een perfecte huishond. Hij heeft een enorme “will to please”, erg handig als er gewerkt moet worden op dummy’s of tijdens de jacht.

Ighor en Jip
Een tijdje geleden zijn we Ighor gaan bezoeken, samen met Jip, en het klikte meteen tussen die twee, ook met ons en Ighor, een hond waar heel makkelijk contact mee te maken is. Na ons bezoek zijn we Ighor ook gaan bekijken tijdens de training, en wat is het een lust voor het oog om hem te zien werken voor zijn eigenaar.
Het is een hond waar wij heel blij van worden dat we hem gevonden hebben.

Komend voorjaar als Jip loops wordt laten wij haar dekken door Ighor, en we verwachten rond 10 juli pups.

U kunt zich nog aanmelden voor een pup uit deze combinatie. Voor meer informatie: info@footzi.nl