Puberen ….

WP_20151221_16_23_36_Pro WP_20160120_19_36_29_Pro DSCN2159 Jimmy

Bijna 8 maanden zijn de kids van Ighor en Jip alweer. Ondertussen zijn we bij alle pup eigenaren langs geweest, om de stambomen en de DNA profielen persoonlijk af te geven.
En wat was dat leuk, om na zolang de pups niet gezien te hebben, te zien dat de herkenning nog daar is. Ze waren allemaal door het dolle heen, en luisterde helemaal nergens meer naar, hahha, wat de eigenaren ook probeerde. Binnen mum van tijd zaten ze bij mij op de bank en op schoot, en toen mams Jip ook nog binnen kwam was het feest helemaal compleet! Ik mag het graag zien zulke enthousiaste honden.
Bij 3 van de 4 pups ben ik bij de ( jacht ) training wezen kijken, en wat doen ze het goed, wat zijn ze mensgericht zeg, ik ben blij met wat ik zie. Dit overtreft mijn stoutste verwachtingen.
Leuk ook om te horen van een van pup eigenaren dat hij toch de overstap maakt naar de jachttraining, omdat hij op de gehoorzaamheidscursus heeft gemerkt dat er “veel meer” in zijn hond zit, ik kan hem niet meer dan gelijk geven.