Werk aan de winkel

dsc_35312095

Af en toe is het toch handig, als je je eigen website eens bekijkt.
Toen ik dat laatst deed, schrok ik toch behoorlijk, het laatste bericht is van …. oeps … april 2016.
Ik schaam mij echt een beetje, maar Facebook is toch zo handig, dat de website er te makkelijk bij in schiet. Ik heb nu al een goed voornemen voor 2017, regelmatig de website bij werken.

Ondertussen is er een hoop veranderd, sinds oktober 2016 wonen wij samen met onze 3 goldens Hunter, Footzi en Jip voor anderhalf jaar in California USA. Mijn man kreeg een aanbod van zijn werk, om een tijd in California te gaan werken om daar mee te helpen een nieuw kantoor op te zetten. Ja en dan hoef je niet heel lang na te denken, na een lange tijd van allerlei voorbereidingen, hebben we op 27 oktober de reis naar Los Angeles gemaakt. Een spannende reis, zeker voor de 2 oudste honden, maar na een lange, lange reis, zijn we allemaal veilig en gezond in Los Angeles aangekomen.
Ondertussen wonen we nu al weer een paar weken in een plaats ongeveer een uurtje rijden ten noorden van Los Angeles. De honden en wij hebben hier onze draai goed gevonden.

Ook hier ga ik regelmatig met de honden naar het strand, en het is ontzettend leuk om te constateren, dat de hondentaal universeel is. De meiden hebben al een hoop Amerikaanse hondenvrienden en vriendinnen gemaakt. Op nog geen twee minuten lopen van ons huis is er speciale honden speelplaats. Hier kunnen de ‘Golden Girls’ lekker rennen en hun behoefte doen. Bovendien ontmoet je hier talloze andere (Amerikaanse) hondeneigenaren, dus een praatje is gauw gemaakt.

Door ons tijdelijke verblijf in California, liggen onze fokplannen voorlopig even stil.
Mochten er weer fokplannen zijn, zal dit uiteraard te lezen zijn op deze website.